Heerlijke gevulde eieren met bieslook en peterselie

Heerlijke gevulde eieren met bieslook en peterselie

Heerlijke gevulde eieren met bieslook en peterselie

Ingrediënten:

      • Vier eieren
      • 1 eetlepel mayonaise en yoghurt
      • 1 theelepeltje mosterd
      • Kruiden: paprikapoeder, kerriepoeder en verse bieslook

Bereiding

1. Kook de eieren in ongeveer 12 minuten hard.
2. Pel de eieren onder koud water
3. Snijd de eieren doormidden
4. Met een vorkje kunt u het eigeel eruit halen. Het eigeel kunt u in een kom bewaren.
5. Prak het eigeel met een vork fijn
6. Bij het eigeel voegt u de mayonaise, yoghurt en kruiden toe. Meng dit goed door elkaar en doe het mengsel in een spuitzak.
7. Maak mooie toefjes in de eiwitten. Bestrooi de eieren met peterselie en bieslook voor een feestelijke uitstraling.
8. Eet smakelijk!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *